Barneforestilling

«Emil, Pippi og et jazzorkester»

En barne-/familiekonsert med solister og Røshnes Jazz Band. Forestillingen inneholder noen av de mest kjente visene fra Emil og Pippis repertoir, stort sett signert Georg Riedel, Lindgrens musikalske samarbeidspartner gjennom mange år. Mellom de musikalske innslagene flettes inn små, engasjerende historier. “Pippi, Emil og litt jazz” varer i ca. 45 minutter og bør engasjere både store og små.

EogPbilde
Manus & regi for forestillingen har Ellen Lohne, som er en veletablert musiker, teater- og kulturaktør i Vestfold. Hun har spilt i utallige forestillinger for voksne og barn de senere årene. Utdrag fra hennes og kollega Tone Krohn Henriksens CD “Barneball” finnes på jazzklubben Blå’s samle CD over de mest populære barneforestillingene fra Blå’s barnekonsept.

Bandet er initiativtaker til konseptet og har ansvaret for det musikalske innholdet. Forestillingen gjennomføres med lokale aktører og sangere etter fast manus og regi, eller med aktører i tillegg orkesteret som er tilknyttet deres miljø fra Vestfold. Kunne dette konseptet passe på deres festival/festspill eller musikkarrangement? Hva med en utekonsert? En konsert i parken eller festivalgaten? For ytterligere informasjon eller booking, ta kontakt!

©Røshnes Jazz Band. All Rights Reserved.